Opgeven is mogelijk

PowNed komt ook met eigen datingshow: 'Ben jij klaar met datingapps?'

4 mei 2023 16:00 | reality | Door Judith Regeling

© Pixabay (via StockSnap)
De datingprogramma's vliegen ons nu al om de oren, maar binnenkort komt er toch nog één bij. Omroep PowNed is namelijk in samenwerking met een castingbureau hard op zoek naar deelnemers voor een nu nog naamloze show.

Dat blijkt uit een oproepje van STENT Casting, die de casting van deelnemers regelt.

PowNed

Dit aanstaande programma is dan ook vooral gericht op singles die helemaal klaar zijn met datingapps. "Heb je Tinder, Bumble of Gindr helemaal uitgespeeld en wil je alleen nog maar in reallife daten? Doe dan mee aan het nieuwe datingprogramma van PowNed", zo klinkt de oproep. Je moet er alleen geen schaamte voor kennen: de makers vragen namelijk wel wat van je.

Daten in je slaapkamer

De bedoeling is dat singles hun date ontvangen in hun eigen slaapkamer, of andersom: dat zij langsgaan bij iemand anders thuis om zo hopelijk gelijk tot de kern te komen. Om dit programma echt tot stand te brengen, zoeken de makers dan ook nog date-kandidaten van 18 tot 40 jaar uit heel Nederland. En het maakt niet uit waar je woont: je mag je zelfs aanmelden als je woont in een kleine studio, een studentenkamer of nog bij je ouders (op de boerderij).

Interesse? Lees er dan vooral hier meer over.

Meer over