Preview

Boer Hans leerde wijze les door deelname Boer Zoekt Vrouw

13 mei 2022 15:20 | reality | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV / ANP

Het leek erop dat boer Hans tijdens de Boer Zoekt Vrouw-logeerweek al zijn pijlen richtte op Dinie, maar uiteindelijk ging hij ervandoor met Annette. Tijdens de reünie vertelt hij hoe deze omschakeling ontstond.

Het moment dat Dinie besloot om te vertrekken omdat ze nog te veel bezig was met haar overleden man, veranderde alles.

Lees ook: Boer Jouke blijkt een ware romanticus 

Boer Zoekt Vrouw

Aan Yvon Jaspers vertelt boer Hans komende zondag hoe dat kwam. "In het begin gaat het: we zijn te oud. En dan ga je denken. Wat past het beste? Nou ja, en dan zit iemand in de buurt. En die wil dan ook en dan probeer je dat en denk je: dat zou mooi bij elkaar passen", probeert hij in zijn eigen bewoording uit te leggen. Maar uiteindelijk bleek er meer nodig te zijn dan de praktische voordelen.

Boer Hans

Door haar vertrek kreeg hij de tijd en ruimte om naar zijn gevoel te luisteren en zijn hart open te stellen voor Annette. "Dat eerste had niks met gevoel te maken. En dan kom je erachter dat je dat denken moet uitschakelen en dat ik op mijn gevoelens af moet gaan. Dan wordt het een stuk makkelijker."

Bekijk hieronder de hele promo.


Annette

De vraag blijft nog wel tot aanstaande zondag of Annette en boer Hans nog altijd samen de liefde vieren. Ze komen samen naar de reünie, dus dat is alvast een goed teken.

Boer Zoekt Vrouw is aanstaande zondag om 20:55 uur te zien op NPO1.

Meer over