Trouble in paradise

Wanda uit Een Jaar van Je Leven reageert voor het eerst op relatiebreuk

7 april 2023 22:58 | reality | Door Janine van Rooden

© William Rutten
Eind maart besloot Een Jaar van Je Leven-deelnemer Wanda Krop de realityshow te verlaten vanwege verschillende problemen thuis, waaronder de plotselinge beëindiging van haar relatie.

Ze reageert nu voor het eerst op de situatie.

Wanda Krop

Wanda kon het de laatste tijd in Een Jaar van Je Leven erg goed vinden met medekandidaat Jasper Iwema. De twee groeiden steeds meer naar elkaar toe en belandden zelfs met elkaar in bed, terwijl Wanda thuis een vriend had zitten.

Brief van thuis

Ze realiseerde zich al snel dat ze een grens over was gegaan en dit vermoeden werd bevestigd toen ze een brief van thuis kreeg. Daarin stond onder andere dat haar vriend de relatie wilde beëindigen. Wanda besloot daarop het programma te verlaten om te kijken of er thuis nog wat te redden viel.

Over en uit

Dat bleek niet het geval te zijn, laat ze nu weten via Instagram. "Ondertussen ben ik nu een week thuis en wil ik laten weten dat wij (Wanda & Ivor) onze relatie hebben beëindigd." Volgens Wanda is het stel in goede harmonie uit elkaar gegaan. "Wij gunnen elkaar het beste."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ????? (@wanda.krop)

Lees ook: alles over Een Jaar van Je Leven

Jasper Iwema

Jasper verblijft op dit moment nog steeds in Een Jaar van Je Leven. Of hij en Wanda een toekomst met elkaar buiten de poorten van de realityshow hebben blijft dus nog even de vraag.

Een Jaar van Je Leven

Een Jaar van Je Leven is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6 en 24/7 te volgen bij Videoland via twee livestreams. 

Meer over