Tablet of Terror

Dit zijn de eerste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch 2022

17 mei 2022 13:37 | reality | Door Judith Regeling

© MTV
Vanaf 12 juni beleven acht singles weer de zomer van hun leven in Ex On The Beach: Double Dutch inclusief drama, lust en liefde. Benieuwd wie zich hier aan wagen? Wij stellen de kandidaten aan je voor.

Dit is uiteraard maar een deel van de deelnemers. De rest van de durfals spoelen in het seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch één voor één aan op het altijd zo gevreesde strand.

De dames

Jennifer (24) - @jennicuado

"Ik kick op roddels en geruchten. Ja, drama gewoon." De pas 24-jarige Vlaamse schone Jennifer maakt er geen geheim van: zij komt naar Ex On The Beach voor een goed portie drama, maar staat daarnaast open voor alles en is dan ook super sociaal en spontaan. Doordeweeks studeert Jennifer communicatie, maar in het weekend gaat zij helemaal los. Al vindt ze het toch wel moeilijk om haar emoties te kunnen communiceren. Zal Jennifer het eiland verlaten met de liefde van haar leven, of staat de liefde voor drama haar in de weg?

Joyce (25) - @_saintlopezz_

Joyce is een uitgesproken getatoeëerde schoonheid uit Antwerpen. De 25-jarige wimperstyliste, die naar Ex on the Beach: Double Dutch komt voor lust, is al op vroege leeftijd begonnen met tatoeages, maar vindt het wel jammer dat haar tatoeages als een stempel worden gezien. Haar vrienden omschrijven haar als een lief en sociaal iemand die je er graag bij wil hebben en altijd paraat voor je staat. Aan aandacht van mannen heeft deze schoonheid geen gebrek, haar Instagram DM’s staan vol met berichten. En drama? Nou, ze is er niet op uit, maar toch hangt het vrij vaak om haar heen. 

Lynn (22) - @lynnraymakers

Zeg je 'feestjes', zeg je 'Lynn'. De pas 22-jarige Brabantse kan er namelijk geen genoeg van krijgen. Verliefd wordt ze echter niet snel, tenzij er een druppel alcohol in zit, want dan kijkt ze door een roze bril. En over drank gekozen: Ook is niks te gek voor Lynn, vooral als ze heeft gedronken heeft ze geen schaamte en beleefd ze de gekste avonturen. Naast feestjes en festivals heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant, zo vindt ze het leuk om te fitnessen en te kickboksen. Zal het Lynn lukken om haar muur te laten vallen voor iemand uit Ex on the Beach of komt ze thuis met een helse kater?

Stevie (25) - @stevieburnss

Zoek je de sfeermaker van dit seizoen? Dan ben je bij de 25-jarige Stevie uit Heerlen aan het goede adres. Ze is sociaal, een feestbeest, losbandig, positief, lacht altijd en boven alles boeit het haar niet wat anderen van haar denken. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wilt ook dat iedereen zich gewaardeerd voelt, voor ongemakkelijke stiltes is er geen plek bij Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar seksuele avonturen zegt ze geen nee tegen. 

Heren

Joao (25) - @joaogainz

De 25-jarige Joao is een echte latino; direct, eerlijk en een beetje gestoord. Inmiddels woont Joao al een aantal jaar in Nederland, en spreekt hij Spaans en Portugees door zijn Braziliaanse roots. Toch is monogamie een lastig woord in alle talen voor Joao. Aan zijn gevoeligheid ligt het niet, hij is niet bang om te huilen bij een film of om liefde te tonen aan zijn vriendin, toch begint hij na een tijdje altijd te twijfelen of het nou echt is wat hij wil. Maar wie weet lukt het hem op het strand van Ex on The Beach wel om dat ene meisje te vinden aan wie hij niets anders kan dan trouw beloven. 

Luca (23) - @lucaghianii

Jennifer heeft er een mannelijke bondgenoot bij, want ook de 23-jarige Luca uit Twente is dol op drama en sensatie! Hij komt daar dan ook niet om vrienden te maken maar om zoveel mogelijk meisjes zijn bed in te krijgen. Als hij dan toch een voorkeur zou moeten geven dan zou hij toch gaan voor een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een tikkeltje arrogant. Hoe graag zijn moeder het ook zou willen, Luca ziet zichzelf niet snel verliefd worden. Zal Luca tijdens Ex on the Beach iemand vinden die hij vaker dan twee keer wilt zien of zal hij het eiland verlaten met alleen een wilde ervaring rijker?

Nick - @nick_op_heij

De ambitieuze Nick is een echte casanova, hij is ook zeker niet bang om harten te breken. Aan aandacht van het vrouwelijk schoon heeft hij dan ook zeker geen gebrek, vaak praat hij er met wel tien tegelijk. Toch vindt hij het geen moeite om vrouwen af te wijzen als hij geen interesse in ze heeft. Hij houdt niet van luie mensen, naast sporten en werken gaat hij graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso heeft hij zijn praatjes in praktijk kunnen brengen, maar je weet wat ze zeggen: praatjes vullen geen gaatjes. Hij moet dus alsnog zijn beste beentje voorzetten om op Ex on the Beach te slagen.

Tcheutche (23) - @tcheutche

De 23-jarige Tcheutche is een vlaamse vlogger met Congolese roots. Het hebben van een fitte lifestyle vindt hij belangrijk, maar hij wil niet bestempeld worden als een ‘fitboy’, ook houdt hij graag zijn opties open bij de vrouwen, maar het label player krijgt hij liever niet. Tcheutche staat zeker open voor een relatie, voor hem is er niks beters dan samen in bed liggen en knuffelen, hij komt dan ook zeker niet alleen voor de lust maar zal een warm avontuur in bed zeker niet uitsluiten. Zal Tcheutche het eiland verlaten met zijn warme knuffelbeer of komt hij van een koude kermis thuis?

Ex on the Beach is vanaf 12 juni wekelijks om 22:00 uur te zien bij MTV. De afleveringen verschijnen vanaf 14 juni wekelijks op Videoland.

Meer over