Bizarre exit

Love Island-kijkers woest op makers na spraakmakende exit

26 juli 2022 15:33 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De makers van Love Island krijgen het flink te verduren op social media. De trouwe fans kunnen het namelijk maar niet accepteren dat diverse deelnemers naar huis zijn gestuurd zonder ook maar een kans te hebben gehad op liefde.

De dertiende aflevering van Love Island 2022 was dan ook - zacht gezegd - behoorlijk roerig.

Love Island

Met het vertrek van 'Islander' Rick nog vers in hun geheugen moesten de deelnemers van Love Island 2022 gisteravond alweer verschijnen bij het kampvuur. Niet voor een leuke herkoppeling, maar voor een dramatische exit die uiteindelijk Gideon, Tene, Sayed en Manon de kop kostten. Zij hadden namelijk volgens hun mede-Islanders de minste kans hebben om hier hun ware liefde tegen te komen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Bizarre exit

De kijkers zijn zacht gezegd not amused met deze 'bizarre' eliminaties. Zij vinden het namelijk niet meer dan logisch dat Islanders als Tene en Sayed nog niet hun liefde hebben gevonden. Sayed heeft immers pas net zijn koffers uitgepakt en voor Tene zijn er geen Bombshells gekomen die ook maar een beetje interesse in haar hadden. Op Twitter laten de kijkers dan ook flink hun ongenoegen blijken! 

Love Island is van maandag t/m zaterdag om 20:30 uur te zien op Videoland. Meer weten? Houd deze pagina dan in de gaten.

Meer over