Geef je nu op

Zin om te trouwen? Married at First Sight zoekt kandidaten

1 juli 2022 10:05 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Het populaire realityprogramma Married at First Sight gaat in Nederland nog even door. De makers zijn namelijk op zoek naar kandidaten voor een gloednieuw seizoen.

Ben je dus single en ready to mingle? Geef je dan nu op!

Nog meer reality: Onervaren daters gezocht voor nieuwe realityshow in het buitenland 

Married at First Sight 

Als deelnemer van Married at First Sight moet je alleen wel één ding hebben: een flinke dosis lef. Het is namelijk niet zomaar iets: trouwen met een wildvreemde en hem of haar eeuwige trouw beloven, terwijl je deze persoon pas net hebt ontmoet. Toch kan het werken, zo bewezen afgelopen seizoen onder meer Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan. Ook Chantal en Nikolai en Bram en Patty die eerder meededen, vieren nog altijd de liefde.

Videoland-seizoen

Voor de fans van dit realityprogramma is er nog meer goed nieuws. Naast de komst van dit nieuwe reguliere seizoen, dat ergens in 2023 te zien zal zijn, komt er ook nog een exclusief Videoland-seizoen in stijl van Married at First Sight Australia. En die wordt spraakmakend, zo beloofde psycholoog Eveline Stallaart eerder. "Het is veel meer juicy, dus dat pure moet je ook niet verwachten. Er wordt echt gematcht en gehoopt de liefde weer bij elkaar te zoeken. Maar het gaat veel meer om de groep en daar gebeurt veel meer..."

Wanneer beide seizoenen van Married at First Sight te zien zijn, is nog onduidelijk. Een exacte datum volgt nog.

Meer over