Dus toch!

Realityserie De Bauers keert terug op televisie

23 november 2023 12:48 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
De fans van realityseries hebben weer iets om zich op te verheugen. Het in 2004 met een Gouden Televizier-Ring bekroonde De Bauers keert namelijk terug!

Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van Tina Nijkamp.

De Bauers

Eerder dit jaar gingen de geruchten over een eventuele terugkeer van De Bauers al rond. Heel gek is dat dan ook niet, want Frans Bauer heeft er zelf geen moment twijfel over laten bestaan dat hij het, vooral nu zijn kinderen wat ouder zijn, wel zag zitten. Volgens Frans konden zijn vier zoons immers nu zelf prima beslissen of ze mee willen doen of niet. 

Toch was er nog wel wat twijfel, want vrouw des huizes Mariska Bauer had wel zo haar twijfels. Zij kreeg bijna twee jaar geleden een herseninfarct en merkte destijds op dat ze liever thuis in alle rust doorbrengt dan buiten de deur. De camera's zouden haar alleen maar stress opleveren.

Terugkeer

Wat er in de tussentijd is gebeurd, is niet duidelijk. Toch bevestigt AVROTROS vandaag na berichtgeving van Tina Nijkamp dat er een nieuw seizoen van De Bauers aankomt. "De reallifesoap met publiekslieveling Frans Bauer en zijn gezin gaat DEFINITIEF door. Volgend jaar te zien op NPO1", aldus de showbizzkenner op haar Instagram.

Meer over