Op het Franse kasteel

Vanaf deze datum is de realityserie van kasteelhoudster Emmy Postma te zien

18 mei 2022 14:04 | reality | Door Judith Regeling

© Omroep MAX
Na de Meilandjes, de Scheetjes en de familie Gillis kunnen we binnenkort genieten van het wel en wee van Emmy Postma en haar gezin. De markante kasteelhoudster uit Ik Vertrek krijgt haar eigen realityshow bij Omroep MAX.

En snel ook, de serie Kasteelvrouwe Emmy is vanaf 31 mei wekelijks om 20:33 uur te zien op NPO1. Ingesproken door André van Duin.

Ik Vertrek

De inmiddels 63-jarige Emmy Postman stal begin 2021 de show in het realityprogramma Ik Vertrek. Ondanks grote twijfels van haar gezin en echtgenoot Rutger kocht ze namelijk een vervallen Frans Chateau van 300.000 euro dat ze ging renoveren en ombouwen tot chambres d'hôtes. Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, zo moet Jan Slagter hebben gedacht. Daarom stuurde hij er enkele camera's naartoe om het proces te laten vastleggen.

Emmy Postman

Aan de start van de reeks krijgen de kijkers direct een update, en daaruit blijkt dat inderdaad niet alles gesmeerd loopt. Emmy heeft al twee kamers klaar om gasten te ontvangen, maar het blijft een uitdaging om het kasteel wind- en waterdicht te houden. Tot overmaat van ramp moet haar man onverwacht in Nederland onder het mes, valt de elektra uit en laat de elektricien het afweten. Eén ding is wel zeker: 'opgeven' komt niet voor in Emmy's woordenboek.

Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over