De Ware Jacob

Realityserie van Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt geen vervolg

31 mei 2023 14:18 | reality | Door Janine van Rooden

© RTL

De veelbesproken Jacob uit B&B Vol Liefde is nog steeds op zoek naar de ware. Videoland gaf hem voor deze zoektocht zelfs een eigen realityserie: De Ware Jacob, maar die krijgt geen vervolg. 

Dat meldt Showbizznetwork.nl.

Jacob

De eigenzinnige B&B-eigenaar deed in 2021 mee aan B&B Vol Liefde waar hij verschillende potentiële liefdes over de vloer kreeg. Daar bleek geen enkele match voor hem bij te zitten en daarom waagde hij in 2022 nog een poging in zijn eigen realityserie De Ware Jacob. Hoewel hij aan het begin van de serie gelukkig was Carla, hield dit geen stand. Kijkers konden destijds op Videoland zien hoe de twee al bekvechtend uit elkaar gingen. Tot op de dag van vandaag heeft Jacob nog geen levenspartner gevonden.

Lees ook: Welke koppels van B&B Vol Liefde zijn er anno 2023 nog samen?

B&B Vol Liefde

Voor Jacob mocht B&B Vol Liefde dan geen geslaagd experiment zijn, maar er er zijn nog genoeg andere mensen die wél vertrouwen hebben in de populaire show. Deze zomer zijn er namelijk weer gloednieuwe kandidaten te volgen in de zoektocht naar de liefde op RTL 4 en VideolandB&B Vol Liefde gaat op 10 juli 2023 van start bij de zender en streamingdienst

Meer over