Geen toekomst

Realityserie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild krijgt geen vervolg

30 mei 2023 09:30 | reality | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot / Powned
Olcay Gulsen en Ruud de Wild mogen weer wennen aan een leven zonder camera's. De realityserie van de twee krijgt namelijk geen tweede seizoen.

Het lijkt erop dat het stel deze keuze samen met omroep PowNed heeft meegemaakt.

Olcay Gulsen

Op Instagram richt Olcay Gulsen zich allereerst naar alle fans. "Bedankt voor alle lieve reacties op onze serie Ruud & Olcay. We zijn enorm geraakt door alle lieve berichtjes die we krijgen", begint ze haar bericht nog enigszins positief. Toch stelt ze alle kijkers daarna direct teleur. "Zoals vandaag in veel kranten staat hebben we inderdaad besloten om het bij één seizoen te laten."

Reactie op alle kritiek

De keuze hiervoor komt niet uit de lucht vallen. De serie scoorde lineair niet de pannen van het dak. Media en diverse journalisten vroegen zich daarom ook af wat deze reeks op hoofdzender NPO1 deed.

Die kritiek is ook Olcay niet ontgaan. "Naast alle hartverwarmende berichten kregen we ook ongeveer het hele NL's medialandschap over ons heen. Wie dachten wij wel niet wie wij waren? Toneelspelers zonder inhoud. Gelukkig hebben we het niet voor hen gemaakt, maar voor de mensen die het wel waarderen en durven te voelen in plaats van oordelen."

Steunbetuigingen

Kritiek of niet, Olcay kan inmiddels rekenen op heel wat steunbetuigingen. Onder meer Anna Nooshin, Loes Haverkort en Igone de Jongh steken de ondernemer een hart onder de riem.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Nog wel benieuwd? Ruud & Olcay is nog altijd te zien via NPO Plus & NL Ziet.

Meer over