Bingewatchen maar

Lang Leve de Liefde nu ook dagelijks te zien bij Videoland

30 augustus 2022 13:29 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
Het romantische SBS6-programma Lang Leve de Liefde verhuist. De afleveringen van dit vijfde seizoen zijn namelijk voortaan niet meer terug te kijken op Kijk.nl, maar op Videoland.

Wel blijft SBS6 de reeks iedere doordeweekse dag om 18:55 uur uitzenden.

Lang Leve de Liefde

In het romantische realityprogramma Lang Leve de Liefde, dat altijd volzit met heerlijk gênante momenten, krijgen de diverse deelnemers misschien wel voor het eerst in hun leven echt de tijd om iemand te leren kennen. Weg van alle datingapps, speeddates en vluchtige blinddates worden de kandidaten minimaal 24 uur en maximaal vier dagen opgesloten in een huis samen met een door de makers uitgekozen match. Nu levert zelfs dat lang niet altijd liefde op, maar bij sommige kandidaten schiet Cupido dus duidelijk wel raak .

Videoland

Het vijfde seizoen van dit programma is gisteren van start gegaan en dat gaat gelijk gepaard met een belangrijke verandering: Lang Leve de Liefde is namelijk vanaf dit jaar niet meer terug te kijken via streamingdienst Kijk.nl, maar via Videoland. Een boeiende ontwikkeling. Hiermee lijkt de streamingdienst van RTL immers een constante factor te worden voor de SBS6-kijkers aangezien ook Een Jaar Van Je Leven (24/7) en Linda de Mols aankomende reeks Five Live (in herhaling) daar te zien zullen zijn. 

Lang Leve de Liefde is vanaf nu elke maandag t/m vrijdag om 20:00 uur te zien op Videoland. Terugkijken kan eventueel ook via NLZIET.

Meer over