Love Island-perikelen

Rick ontkent bedrog in Love Island: 'Dat heb ik zelf gedaan'

24 juli 2022 22:00 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still

Rick heeft mogelijk pas net zijn telefoon terug na zijn kortdurige Love Island-ervaring, maar stilzitten is er niet bij. Hij is direct online gegaan om wat fabeltjes uit de wereld te helpen. 

Sommige dingen zijn nu eenmaal anders dan ze op voorhand lijken.

Love Island

Het Love Island-avontuur van Rick mag dan slechts een paar dagen geduurd hebben. Toch zorgde hij met zijn deelname wel voor wat spraakmakende momenten. Al op zijn eerste dag in de villa durfde hij het namelijk aan om de veelbesproken Jotti te vragen naar haar date-ervaringen met voormalig profvoetballer Wesley Sneijder.

Jotti en Wesley Sneijder

Hier en daar vermoedden kijkers dat dit in opdracht was van de regie, maar daar steekt Rick nu zelf een stokje voor. Het was namelijk zijn eigen keuze. "Ik wil een paar dingetjes tackelen. Ik zag al een paar artikelen op het internet, maar ik moest Jotti niet vragen of ze met Wesley Sneijder had gedatet, dat heb ik zelf gedaan", blikt hij terug. "En waarom doe ik dat? Ten eerste: ik was de eerste kandidaat die dingen had gezien op internet. Daarnaast: alle Belgen kenden elkaar, allemaal persoonlijke connecties. Iedereen was daar dus al over aan het fluisteren, dus ik dacht: weet je wat, ik gooi het op tafel. Ik maak het bespreekbaar."

Geen opnameapparaat

Daarnaast wil hij ook iets anders uit de wereld helpen, want het 'zogenoemde' microfoontje dat kijkers dachten te zien om zijn gesnurk luid en duidelijk te laten horen? Dat blijkt iets totaal anders. 

Benieuwd wat? Je hoort het in de video hieronder.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rick (@rickdekkernl)

Love Island is van maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland. Niets missen? Houd deze pagina in de gaten.

Meer over