Op Instagram...

'Rowan en Astleigh verklappen afloop Married At First Sight'

26 april 2022 20:13 | reality | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Hoe loopt het af tussen Married at first sight droompaar Rowan en Astleigh? Op Instagram lijkt het stel al een flinke spoiler prijs te hebben gegeven over hun relatie. Verder lezen op eigen risico!

Deelnemers aan Married at first sight weten zelf natuurlijk allang hoe het liefdesexperiment gaat aflopen. Trouwe kijkers proberen via hun Instagrampagina hints te ontdekken en bij Rowan leken ze beet te hebben.

Trouwring

Shownieuws kon melden dat Rowan op haar meest recente Instagrampost te zien is zonder haar trouwring. Dat zou volgens de entertainmentrubriek al een hint zijn dat de goedlachse 27-jarige toch besloten heeft niet getrouwd te blijven met de 33-jarige voormalig beroepsmilitair. 

Instagram

Een andere, meer doorslaggevende hint is ook op Instagram te vinden. Rowan en Astleigh volgen elkaar niet meer en dat is toch best opmerkelijk als man en vrouw zijnde. Verder taggen ze elkaar ook niet meer in foto's over het programma. 

Koppelsweekend

Als Rowan en Astleigh inderdaad uit elkaar zijn dan is dat een vrij recente ontwikkeling. Gedurende hun deelname was er geen moment sprake van onrust of onmin. Op Videoland is zelfs al te zien hoe het stel dolverliefd naar het koppelsweekend komt. Daar moeten ze in het bijzijn van de andere deelnemers hun huwelijk een cijfer geven. Rowan gaf hun relatie een 10, Astleigh beloonde hun liefde met een 12.

Married at first sight is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over