Belangrijke update

Zo gaat het nu met Roy uit Over Mijn Lijk 2022

15 april 2022 16:12 | reality | Door Judith Regeling

Het is alweer een paar weken geleden dat het seizoen van Over Mijn Lijk ten einde kwam. Annick, de vrouw van OML'er Roy, geeft daarom nu op haar social media alsnog een update over haar man.

Over Mijn Lijk

Het leven van Roy zat de afgelopen jaren vol hoogte- en dieptepunten, zo was te zien in Over Mijn Lijk. Waar de 30-jarige inwoner van Oldenzaal namelijk aan de ene kant moest dealen met zijn hersentumor en de bijkomende gevolgen, had hij ook veel goede momenten. Zo trouwde hij met zijn grote liefde Annick en werd hun liefdesgeluk op 23 april bezegeld met zoontje Scott.

Roy en Annick

Het is nu een paar maanden sinds de laatste update en daarom vond Annick, zijn vrouw, het hoog tijd voor een update. Op social media schrijft ze: "Elke week maken we wel iets mee, en ook gelukkig positieve dingen. Na de update die nog op de website van Over Mijn Lijk is gekomen, hebben we weer een paar ziekenhuisbezoeken gehad over hoe nu verder. We hebben gemerkt dat de bestralingen en de klap van de chemo's veel kapot heeft gemaakt bij Roy, conditioneel, emotioneel, maar ook met het verwoorden van dingen, vermoeidheid, plannen en de zin om weer dingen te doen."

Krachtvermindering

Uit diverse tests vanuit het ziekenhuis blijkt dat deze klachten er niet zomaar zijn. "Ze zijn erachter gekomen dat er krachtvermindering is aan zijn rechterzijde van zijn lichaam. Hier zijn we van geschrokken, want het eerste wat er door mij heen schoot was: zijn we nu al begonnen met het proces van, het gaat steeds verder achteruit?" aldus Annick. Toch geven ze de moed nog niet op. "Roy is nu sinds twee weken begonnen met meerdere therapieën en we zien en merken dat hij daar op de juiste plek is en dat dit hem gaat helpen."

Vakantie naar de zon

Voor nu plannen ze dan ook vooral leuke dingen. "Over een paar weken gaan we voor het eerst op vakantie met z'n drieën naar de zon en daar kijken we ontzettend naar uit."

Lees hieronder haar hele update.

Meer over