Maak je klaar

RTL onthult eerste details van nieuw seizoen Big Brother

22 september 2023 09:21 | reality | Door Judith Regeling

© Wesley de Wit
Het is al een tijdje bekend dat er een nieuw seizoen komt van Big Brother. Maar wanneer, wie doen eraan mee en komt er weer een livestream? RTL heeft zojuist de allereerste details gedeeld.

Eén ding is zeker: het duurt echt niet lang meer.

Lees ook: Big Brother zoekt kandidaten voor nieuw seizoen in 2024 

Big Brother

Na drie succesvolle seizoenen waagt Big Brother zich in 2024 opnieuw aan het ultieme psychologische experiment met een nieuwe lichting bewoners. Hij daagt hen regelmatig uit met spellen en uitdagingen om hun grenzen te testen. Wie weet week in week uit te overleven en valt in de smaak bij zowel zijn huisgenoten als bij het publiek?

Uitzendingen en livestream

Wie er precies meedoen, blijft nog even de vraag. De verwachting is dat dit pas ergens in december onthuld zal worden. Want, zoals we inmiddels weten, gaat het nieuwe seizoen wederom in januari van start en is tot ergens in april 2024 te zien. Net als de afgelopen jaren volgt er dan van maandag tot en met vrijdag een nieuwe aflevering. Op zaterdag vindt de liveshow plaats, waarin wekelijks iemand naar huis gestuurd zal worden.

Voor iedereen die er echt geen genoeg van kan krijgen, is er ook goed nieuws: er komt wederom een livestream. Deze zal vanaf januari 2024 24/7 beschikbaar zijn via streamingdienst Videoland.

Wie presenteert Big Brother 2024?

Waar de eerste twee seizoenen nog werden gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire nam vorig jaar Tatyana Beloy het stokje van haar Vlaamse collega over. Dit jaar zullen er geen grote veranderingen plaatsvinden. RTL onthult vandaag dat zowel Geraldine als Tatyana terugkeren als presentatrices van de show. 

Big Brother is vanaf januari 2024 weer elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL5 en Videoland. De verwachting is dat op maandag 8 januari de eerste aflevering wordt uitgezonden.

Meer over