Tijd voor een reünie

RTL heeft goed nieuws voor de fans van realityshow Love Island

27 januari 2023 09:46 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De fans van Love Island worden op hun wenken bediend. RTL kondigt zojuist twee leuke nieuwtjes aan over deze populaire realityshow.

Februari belooft echt de maand van de liefde te worden.

Lees ook: Startdatum The Bachelorette met Sylvia Geersen bekend 

Love Island Valentine's Reunion

Afgelopen zomer zagen de vaste kijkers van Love Island hoe de toen nog onbekende kandidaten als Jotti, Cas, Amandine, Jules, Fé en Lennert op het prachtige Gran Canaria op zoek gingen naar de liefde. De een had meer succes dan de ander, maar hoe gaat het eigenlijk - zo'n half jaar na de opnames - met ze? Dat horen we binnenkort. RTL kondigt namelijk zojuist een heuse Love Island Valentine's Reunion aan die op 10 februari te zien zal zijn.

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst

In deze special blikken de geliefde islanders samen met presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst terug op hun liefdesavontuur. Wie komen er wel en wie komen er niet? Zijn alle koppels nog samen en hoe kijken de deelnemers terug op hun liefdesavontuur van 2022? Eén ding weten we alvast zeker: winnaars Jotti Verbruggen en Cas Hooijer komen alleen. Jotti verbrak kort na hun deelname de relatie wegens ontrouw van Cas.

Love Island - NL en België

Daarnaast is er meer goed nieuws: er komt deze zomer ook een vierde seizoen van Love Island: Nederland - België. Singles die zinnen hebben in een zomer vol romantiek en hun tijd willen doorbrengen in een luxe villa met alles erop en eraan, kunnen zich via deze link opgeven.

Het vierde seizoen van Love Island is deze zomer te bekijken via Videoland.

Meer over