Winter Vol Liefde

RTL lanceert winterse spin-off B&B Vol Liefde

2 januari 2023 23:08 | reality | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Na het succes van B&B Vol liefde komt RTL 4 met een spin-off. In Winter vol liefde gaan Nederlandse B&B-houders komend najaar in koudere klimaten op zoek naar de ware. 

In B&B Vol liefde deden al eens kandidaten mee die ons kikkerlandje hadden verruild voor een leven in een kouder klimaat. In de nieuwe spin-off Winter vol liefde doen uitsluitend B&B-eigenaren mee die de kost verdienen in ijzige gebieden. Dat het goed mogelijk is om daar de ware te vinden bleek afgelopen seizoen toen Astrid in Oostenrijk de ware vond in Harmjan. 

Benjamin

Bij RTL Boulevard stelde de eerste kandidaat van het programma zich al voor. De 26-jarige Benjamin (foto) woont en werkt in Zwitserland waar hij met veel plezier in een wintersportgebied gasten ontvangt en geniet van het goede leven. Hij heeft echter nog nooit een relatie gehad en nu veel van zijn leeftijdsgenoten gaan settlen vindt hij het ook tijd worden zijn leven te delen. Helaas lukt het hem niet om met lokale mannen iets moois te beginnen. Daarom zoekt hij een lange, liefst wat oudere man die er voor openstaat om in Zwitserland het avontuur met hem aan te gaan. 

Aanmelden kan via deze link.

Meer over