Intrigerende verhalen

RTL licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Five Days Inside

28 juni 2023 09:20 | reality | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt (G) / Het Agentschap (E)
Dit najaar is er op RTL5 weer een gloednieuw seizoen te zien van Five Days Inside. RTL heeft daarom nu alvast wat eerste details onthuld.

Het beloven weer emotionele en interessante afleveringen te worden.

Lees ook: Opnames nieuw seizoen Five Days Inside van start 

Five Days Inside

In Five Days Inside, een variant op het met een Gouden Televizier-Ring bekroonde Beau Five Days Inside, gaan Eddy Zoëy en Geraldine Kemper inside bij diverse instellingen en locaties waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt. Zo zagen we in eerdere seizoenen onder meer een hospice, tbs-kliniek en brandwondencentrum van binnen. 

Eddy Zoëy

Dit jaar staat de presentatoren ook weer heel wat te wachten. De vorig jaar nog debuterende Eddy Zoëy gaat onder meer inside bij het Daan Theeuwes Centrum, een revalidatiecentrum voor jongeren met niet aangeboren letsel. Ook brengt hij vijf dagen door bij Eetstoornissenkliniek Changes in Halsteren en Overwaal, een kliniek in Nijmegen waar mensen met ernstige dwang- en angststoornissen verblijven.

Geraldine Kemper

De locaties waar Geraldine Kemper naar binnen mag, zijn ook niet de minste. Het varieert van een locatie waar jonge mensen met dementie wonen, tot de Intensive Care unit van het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht en een anonieme crisisopvang voor vrouwen en kinderen.

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 30 augustus elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL5. Dit seizoen telt 9 afleveringen. 

Meer over