Bereid je voor

RTL onthult de moeders en zonen van nieuwe realityshow Matched by Mom

15 september 2022 11:27 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Fans van realityshows als Married at First Sight, Take Me Out en Love Island kunnen hun hart ophalen. Vanaf dinsdag 4 oktober staat namelijk Matched by Mom op Videoland. RTL heeft daarom de moeders en zonen van het programma onthuld.

Maak je klaar voor wat hartverwarmende momenten én drama onder de Portugese zon.

Lees ook: Edson da Graça gaat exclusief voor RTL werken 

Edson da Graça

In de aanstaande realityshow Matched by Mom gaat het uiteraard om het bekende fenomeen: daten. Alleen gaan in deze nieuwe realityshow niet de kandidaten op zoek naar een nieuwe partner, maar mogen de moeders aan de bak. Zij starten in een Luxe Portugese villa de zoektocht naar hun ideale schoondochter, zonder medeweten van de dames zelf. Lukt het de moeders onder de warme Portugese zon de perfecte match te vinden voor hun zonen? Edson da Graça helpt ze daarbij.

Matched By Mom

RTL heeft in aanloop naar het programma de vier moeders en zonen onthuld. We stellen ze hieronder aan je voor!

Anwar & Anita

Als er iemand weet hoe hij met vrouwen moet omgaan, is het Anwar wel. Deze Amsterdamse man van 30 jaar is namelijk opgegroeid omringd door zijn vier zussen. Toch is het hem nog niet gelukt om de vrouw van zijn dromen aan de haak te slaan en dus schakelt hij nu de hulp in van zijn moeder Anita (66). Wat hij zoekt? Het liefst een sportieve vrouw die goed kan communiceren. Het is alleen de vraag of zijn moeder dat ook voor zich ziet. Zij zoekt namelijk vooral een intelligente en zelfstandige schoondochter.

Anwar & Anita
Anwar & Anita

Roel & Koen

De echte liefhebbers herkennen de inmiddels 29-jarige Koen misschien nog wel. Hij deed namelijk in 2021 mee met Love Island. Veel succes had hij daar niet, dus daarom probeert hij het nu samen met zijn moeder Roel (56) opnieuw in Matched by Mom. En dat is niet eens zo gek. Dit gezellige Brabantse duo is namelijk onafscheidelijk en ze bespreken alles met elkaar. Over de meeste dingen denken ze ook hetzelfde, behalve over de ideale match voor Koen. Volgens zijn moeder kijkt hij te veel naar het uiterlijk en heeft hij vooral een lieve partner nodig.

Roelande & Koen
Roel & Koen

Lorenzo & Thea

Ondanks dat de gezellige Lorenzo (23) nog niet heel veel relaties heeft gehad, weten zowel hij als zijn moeder Thea (58) precies wat er gevonden moet worden: een rustige vrouw die ondernemend, rustig en verzorgd is en vooral niet arrogant. Dat laatste komt niet uit de lucht vallen. Lorenzo is namelijk iemand die houdt van gezelligheid en familie en vrienden hoog in het vaandel heeft staan. Het is dus ook de bedoeling dat zijn droomvrouw klikt met zijn dierbaren. 

Lorenzo en Thea
Lorenzo en Thea

Patricia & Melvin

De groep wordt aangevuld met Patricia (55) en haar zoon Melvin (25), die ook een enorm goede band hebben. Ondanks zijn drukke bestaan probeert hij namelijk nog altijd dagelijks even te vragen hoe het gaat en hij noemt zichzelf dan ook een typisch moederskindje. Maar weet zijn moeder ook een partner voor hem te vinden? Aan plezier geen gebrek. Patricia heeft zin om op zoek te gaan naar haar ideale schoondochter en hoopt dat diegene uiteindelijk als een ‘echte’ dochter gaat voelen.

Patricia en Melvin
Patricia en Melvin

Matched by Mom is vanaf dinsdag 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. Ged nieuws voor alle lineaire kijkers: de eerste aflevering zal die dag om 20:30 uur ook worden uitgezonden op RTL4. 

Meer over