Najaar 2023

RTL onthult details van nieuw datingprogramma 'Samen Uit, Samen Thuis?'

19 januari 2023 10:35 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Naast B&B Vol Liefde, Winter Vol Liefde en De Bachelor komt RTL dit najaar met nog een datingprogramma. Samen Uit, Samen Thuis? zal draaien om het liefdesavontuur van diverse 45+-ers.

De geselecteerde vrijgezellen mogen alvast hun koffers erbij pakken.

Samen Uit, Samen Thuis?

RTL gelooft er heilig in dat niemand ooit te oud is voor een romantisch avontuur. Daarom nemen de makers van Samen Uit, Samen Thuis? een aantal 45+-ers mee op de reis van hun leven. Dit hoeven de deelnemers echter niet alleen te beleven. Ze mogen voor die tijd namelijk al drie potentiële liefdespartners selecteren die met ze mee op dit avontuur gaan. Pas in het buitenland zal dan blijken of hier ook iemand tussenzit voor de lange termijn en het dus letterlijk 'samen uit' en 'samen thuis' gaat worden.

Opgeven voor speeddates

Het is overigens geen verrassing dat dit programma eraan komt. Eerder stelden wij al drie van de nu in totaal zeven kandidaten al eens voor. Wie interesse heeft om Mehrnaz (56), Sandra (51), Eric (63), Bart (60), Aleksandra (46), Cliff (46) en Bart (51) te leren kennen, kan zich nog opgeven voor de speeddates in Nederland. Meer informatie over de kandidaten vind je dan ook hier.

Samen Uit, Samen Thuis? moet dit najaar op RTL4 te zien zijn. Wanneer precies is nog niet duidelijk. 

Meer over