Geraldine Kemper blijft

Deze presentator vervangt Rick Brandsteder en Natasja Froger in Five Days Inside

24 juni 2022 13:24 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Na de zomer laten twee - in plaats van drie - BN'ers zich weer vijf dagen opsluiten in diverse instellingen in Nederland voor het programma Five Days Inside. RTL heeft zojuist onthuld wie die presentatoren zijn.

Twee van de drie presentatoren van vorig jaar maken plaats.

Five Days Inside

In Five Days Inside verblijft een presentator elke aflevering vijf dagen en nachten bij verschillende instellingen in Nederland waar je normaliter niet zomaar binnenkomt. In de geschiedenis van dit programma waren dat onder meer Beau van Erven Dorens, Angela Groothuizen en Caroline Tensen. Vorig seizoen werd nog gepresenteerd door Natasja Froger, Rick Brandsteder en Geraldine Kemper, maar ook die samenstelling gaat nu voor een groot deel op de schop.

Eddy Zoëy

RTL onthult namelijk zojuist in hun plannen voor augustus dat Geraldine Kemper blijft, maar dat zij ditmaal wordt ondersteund door 'nieuwkomer' Eddy Zoëy. Zo gaat de presentator onder andere inside bij een centrum waar jongeren en volwassenen verblijven die na een ernstig hersenletsel in coma zijn geraakt en nu een intensief neurorevalidatie programma volgen. 

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper zit op haar beurt ook niet stil. Zij verblijft in het nieuwe seizoen onder meer in een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld, en in de grootste vrouwengevangenis van Nederland.

Five Days Inside is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5.

Meer over