Helaas!

Ruud uit B&B Vol Liefde toch niet te zien in tweede seizoen Winter Vol Liefde

24 mei 2024 11:05 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Ruud uit B&B Vol Liefde zal ondanks de eerdere berichtgeving toch niet te zien zijn in het tweede seizoen van Winter Vol Liefde. De realityster heeft het programma ook niet meer nodig om de liefde te vinden.

Stiekem vinden we dat eigenlijk wel jammer.

Lees ook: Dit weten we al over B&B Vol Liefde 2024 

Ruud uit B&B Vol Liefde

Mocht er nu bij het horen van de naam 'Ruud' in combinatie met 'B&B Vol Liefde' geen belletje gaan rinkelen, frissen we je geheugen graag nog even op. In 2022 reisde hij vol vertrouwen af naar Oostenrijk om daar het hart van B&B Vol Liefde-deelnemer Astrid te veroveren. We weten echter allemaal hoe dat is afgelopen: Astrid is inmiddels gelukkig getrouwd met 'haar' Harmjan en dus moest Ruud destijds zonder liefdesgeluk weer vertrekken.

De makers van Winter Vol Liefde lieten het daar echter niet zomaar bij zitten en nodigden hem uit om zelf op zoek te gaan naar de liefde, maar die plannen komen toch niet van de grond.

Geen opnames

En dat heeft vooral te maken met tijdgebrek vanuit Ruuds kant. "De opnames zouden in maart plaatsvinden, waarna het programma in december zou worden uitgezonden", vertelt Ruud nu openlijk aan Story. "Ik had weinig tijd, dus heb ik mijn contactpersoon bij RTL gebeld en aangegeven dat ik niet meer mee wilde doen."

Gelukkig voor hem heeft hij het programma ook niet meer nodig. Door zijn deelname aan B&B Vol Liefde kwam hij namelijk eerder al in contact met Marlies. Er ontstond een leuke klik en daarom nodigde hij haar uit om naar Oostenrijk te komen. "Daarna zijn we contact blijven houden en is ze met Pasen teruggekomen", aldus Ruud, die volgens eigen zeggen nu 'dikke verkering' heeft. "Zij houdt ook van avontuur, wintersport en spiritualiteit. Het past allemaal. Ik ben verliefd."

Benieuwd wie we dan wel kunnen bewonderen in Winter Vol Liefde? Hier lees je meer over de kandidaten

Meer over