Romantisch

Saul (29) gaat op zoek naar de liefde in Winter Vol Liefde

31 januari 2023 11:42 | reality | Door Judith Regeling

© Blue Circle Casting
RTL is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende programma Winter Vol Liefde. Daarom heeft de zender zojuist de tweede kandidaat onthuld.

De 26-jarige Benjamin uit Zwitserland staat er vanaf nu niet meer alleen voor.

Winter Vol Liefde

De fans van B&B Vol Liefde kunnen hun hart ophalen, want nadat ze deze zomer eerst nog kunnen genieten van een gloednieuw seizoen hiervan, volgt er kort daarop alweer Winter vol Liefde. In deze nieuwe datingshow gaan Nederlandse vrijgezellen uit het buitenland op zoek naar de liefde in de sneeuw. Iemand die hun hart onder een wollen deken in de witte bergen komt verwarmen. 

Benjamin (26)

Tegelijk met de aankondiging van dit programma stelde de 26-jarige Benjamin zich al voor. Hij hoopt door deel te nemen aan dit programma een leuke én iets oudere man tegen te komen, die ervoor openstaat om in Zwitserland het avontuur met hem aan te gaan. Zelf verdient hij de kost door gasten te ontvangen in een wintersportgebied. 

Saul in Winter Vol Liefde

Hij is echter niet de enige die wat romantiek in zijn leven wil, want ook Saul is op zoek. Deze 29-jarige jongeman leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt hier een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Toch mist er nog één ding in zijn leven: liefde! Hij hoopt dat een knappe, stijlvolle, charmante, spontane en actieve vrouw zich aanmeldt. Iemand om mee van het goede leven te kunnen genieten en samen een mooie toekomst op te bouwen.

De vrouw die zijn hart weet te veroveren, zal niets tekortkomen. Saul is volgens eigen zeggen een enorme romanticus en weet heel goed hoe hij een vrouw in de watten moet leggen: met luxe diners, skiën, wandelen, naar de gletsjer of een dagje naar Genéve of Milaan.

Aanmelden kan via deze link.

De opnames van Winter Vol Liefde vinden plaats in maart en april 2023 (onder voorbehoud). Wanneer het programma op tv komt, is nog niet duidelijk.

Meer over