De Bondgenoten

SBS komt met vervanger voor realityshow Een Jaar van Je Leven

19 juni 2023 10:19 | reality | Door Esther Hut

© Talpa

Fans van Een Jaar van Je Leven vallen binnenkort niet in een zwart gat, want SBS6 komt gewoon met een vervanger. De nieuwe realityshow De Bondgenoten staat namelijk voor dit najaar gepland.

Het belooft een strijd te worden met strategieën, teamwork en manipulatie.  

De Bondgenoten

Dit keer geen veertig mensen in één huis. De Bondgenoten start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren en daar zoveel mogelijk punten mee scoren.

Als een team gewonnen heeft, dan is het ieder voor zich en strijden de bondgenoten tegen elkaar. Aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met een bedrag van 100.000 euro.

Nieuwe deelnemers

Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis, maar dan met lege handen. Elke maand komen er weer twee nieuwe deelnemers bij in het huis. Dat betekent elke maand een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat.

Lijkt dit spel je wel wat? Talpa is nog op zoek naar kandidaten voor De Bondgenoten. Opgeven kan hier.

De Bondgenoten is dit najaar te zien op SBS6. Of de show net als Een Jaar van Je Leven ook weer 24/7 te volgen is via een livestream is vooralsnog niet bekend.

Meer over