Boeren, Bijbels en Beauties

SBS6 komt met realityprogramma vanuit Utrechtse dorp Spakenburg

4 juni 2022 08:50 | reality | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
SBS6 gaat deze zomer het land in om bezoekjes te brengen aan diverse dorpjes van Nederland. Zo komt er naast een nieuw seizoen van de bekende realityshow Urk! ook een reeks vanuit het Utrechtse dorp Spakenburg.

Dit heeft de zender onthuld in hun schema voor de zomer.

Boeren, Bijbels en Beauties

Het nieuwste realityprogramma van SBS6 gaat Boeren, Bijbels en Beauties heten en focust zich op het bijzondere leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners van Spakenburg. "Spakenburg is het dorp van boeren en van marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers", luidt de eerste introductie. "Een woonplaats waar inwoners een nuchtere kijk en een gezonde dosis zelfspot hebben."

Boeren, Bijbels en Beauties is vanaf maandag 18 juli te zien op SBS6.

Urk!

Wie geen genoeg kan krijgen van dit soort 'echte' televisie, zit deze zomer goed bij de zender. SBS6 komt namelijk ook nog met een nieuw seizoen van Urk!. Eentje waarin er weer een hoop gebeurt. Zo zijn de relatiebreuk van Teun Föhn en de zwangerschap van de ongehuwde Mathilde het gesprek van de dag. Gelukkig kan Mathilde altijd rekenen op haar 'steun en toeverlaat' oftewel haar zus Gerda.

Urk! is vanaf dinsdag 14 juni om 20:30 uur weer te zien op SBS6.

Meer over