Bijna van start!

SBS6 stelt de eerste deelnemers van De Bondgenoten voor

17 oktober 2023 13:45 | reality | Door Judith Regeling

© William Rutten
Vanaf aanstaande zondag 22 oktober kunnen we dagelijks genieten van het nieuwe realityprogramma De Bondgenoten. Hoog tijd dus om de eerste kandidaten te onthullen.

Wie van hen zal er aan het einde van de maand naar huis gaan met 100.000 euro?

Lees ook: Strijd, strategie en manipulatie in nieuwe realityshow De Bondgenoten 

De Bondgenoten

Vergeet realityprogramma's als Big Brother en Een Jaar van je Leven, want De Bondgenoten is totaal anders. Aanstaande zondag arriveren de eerste zestien deelnemers op een luxe locatie waar ze een maand lang intensief met elkaar zullen samenleven en met én tegen elkaar gaan strijden.

Het blijft echter niet bij één groep. Tijdens de ceremoniële aftrap vormen deze kandidaten vier teams van vier met wie ze alles doen: ze delen een kamer, eten samen, maken samen beslissingen en spelen spellen. Dit met als doel om het winnende team te worden en nog altijd kans te maken op die 100.000 euro. Elke maand gaan er namelijk twee mensen naar huis: de winnaar (incl. het lekkere geldbedrag) en een lid uit het slechtst presterende team.

Deelnemers

Het spel is dus duidelijk en de locatie is bekend, maar nu de grote vraag: wie doen er mee? In aanloop naar de eerste aflevering heeft SBS6 zojuist alvast een tipje van de sluier opgelicht over de kandidaten. 


Mis de eerste aflevering van De Bondgenoten op 22 oktober om 21:30 uur niet. Vanaf 23 oktober is deze realityshow elke werkdag om 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over