Mysterie ontrafeld

Selma Omari vertelt alles over haar geheime zwangerschap in NPO Start-reeks Selma: Op Mijn Manier

10 oktober 2023 10:41 | reality | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Selma Omari, bekend van haar veelbesproken deelname aan De Verraders, hield maandenlang geheim dat ze zwanger was. Hoe heeft deze influencer dit zo lang verborgen kunnen houden en waarom? In de aankomende NPO Start-reeks Selma: Op Mijn Manier vertelt ze er meer over. 

Ze vindt het eindelijk tijd om antwoorden te geven op alle vragen

Selma Omari

Selma Omari maakte in augustus 2023 via een paar simpele posts op Instagram bekend dat ze bevallen was van haar eerste kindje. Normaal zie je dit bij een bekende influencer en/of persoonlijkheid maanden van tevoren aankomen, maar bij Selma was dat niet het geval. Ze bracht namelijk nooit naar buiten dat ze zwanger was. 

Selma: Op Mijn Manier

De grote vraag die luidt is: waarom? Waarom wilde ze dit prachtige moment niet met haar vele volgers op Instagram delen? Die vraag wordt waarschijnlijk beantwoord in Selma: Op mijn Manier, een zesdelige documentaire die volledig in het teken staat van Selma Omari, Selma's zwangerschap en het moederschap als alleenstaande vrouw. De influencer neemt de kijker hierin dan ook mee op de mooiste maar ook meest intieme momenten van haar leven. 

Selma: Op Mijn Manier is vanaf dinsdag 17 oktober wekelijks te streamen bij BNNVARA op NPO Start.

Meer over