Aankondiging

Shirley van Echte Meisjes in de Jungle doet opnieuw mee aan Ex on the Beach: Double Dutch

27 februari 2024 10:30 | reality | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk / Rob Jacobs
Shirley, bekend van Echte Meisjes in de Jungle, lijkt nauwelijks bekomen van haar jungle-ervaringen, maar ze stort zich nu alweer in een nieuw avontuur. Ze is namelijk een van de kandidaten in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

En uiteraard is ze niet het enige bekende gezicht.

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

In het All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch keren bekende gezichten uit de afgelopen jaren terug om in eerste instantie een geweldige zomer te beleven. Ze doen zich tegoed aan alle drankjes, genieten van elkaars gezelschap en luieren lekker in de zon. Deze fijne omstandigheden duren echter niet lang. Al snel zullen ze weer te maken krijgen met de door hen gevreesde Tablet of Terror en de komst van hun (mogelijk eveneens) bekende exen.

Bekende gezichten

Wie er straks allemaal het strand op komen lopen, blijft natuurlijk voorlopig nog even een verrassing. Toch weten we sinds vandaag al wel wie de Originals zijn. Dat zijn naast Shirley onder meer Ayleen (die je ook kunt kennen van Temptation Island), Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle en de pas 20-jarige Yara-Nour.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)


Benieuwd wat zij gaan beleven? Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is vanaf 7 april elke zondag om 22:00 uur te zien op MTV. Verwacht wordt dat de afleveringen kort daarna beschikbaar zullen zijn op Videoland.

Meer over