Strijden maar!

Shocking: Love Island stuurt vlak voor de finale nog twee koppels naar huis

14 september 2023 20:45 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De finale van Love Island 2023 komt er nu echt bijna aan en dit jaar zullen daarin slechts drie koppels de strijd tegen elkaar aangaan. De andere twee koppels kregen vandaag al hun ticket naar huis.

De grote vraag die nu op ieders lippen brandt: wie zal aankomende zaterdag die felbegeerde 25.000 euro in ontvangst mogen nemen? Let op: spoilers! 

Lees ook: Alles over Love Island 2023 

Love Island 2023

Deze aflevering van Love Island 2023 begon met vijf veelbelovende koppels, die tijdens hun dreamdates de kans kregen om te beslissen welk stel volgens hen de minste kans maakte op ware liefde. Kimmy en Kengi, Garbi en Junar en Job en Nathalia kozen allemaal unaniem voor Kevin en Lot, het koppel dat de meeste hobbels op hun korte maar krachtige liefdespad heeft moeten overwinnen. Ook Job en Nathalia en Garbi en Junar kregen ieder een stem van hun mededeelnemers.

Twee stellen 

Waar de verwachtingen was dat slechts een van deze stellen zijn of haar koffers moest pakken, bleek niets minder waar. Holly Mae Brood verraste zowel de kijkers als de deelnemers door aan te kondigen dat de twee koppels met de minste publieksstemmen het huis moesten verlaten. Het bleek uiteindelijk te gaan om Job en Nathalia en Lot en Kevin, die nu helaas geen kans meer maken op die felbegeerde 25.000 euro.

Job en Nathalia in Love Island 2023
Job en Nathalia in Love Island 2023

Aanstaande zaterdag wordt eindelijk duidelijk wie wel met de hoofdprijs naar huis gaat. Hoewel, als het aan ons ligt, lijkt het winnende stel al vast te staan... Lees hier meer over.

Love Island is van maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland. 

Meer over