Onthulling

Deze single vrouwen doen mee aan Temptation Island: Love or Leave 2022

19 april 2022 16:11 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Aan het einde van deze maand gaat Temptation Island: Love or Leave weer van start. Hoog tijd om de vrijgezelle vrouwen bekend te maken, zo moet RTL hebben gedacht.

Deze single vrouwen zijn niet zomaar verleiders. Ze staan open voor de liefde en hopen oprecht een band op te bouwen met één van de partners uit de koppels.

Nena 

De 25-jarige Nena bijt het spits af, en dat is niet zomaar. Met haar felgroene ogen en bos aan bruine krullen is ze een opvallende verschijning. Ze is nu ruim drie jaar single en op zoek naar een eerlijke, oprechte man met humor en een stabiel leven. Wat zijzelf te bieden heeft? Nou, ze is volgens eigen zeggen zelfverzekerd, lief, zorgzaam, houdt van uitgaan en krachttraining.

Estefany

Wie 'zelfverzekerd' zegt, zegt eigenlijk Estefany. Dit 28-jarige model houdt van dansen en koken en is regelmatig in de sportschool te vinden. Ondanks dat ze echter nog niet zo lang vrijgezel is, staat ze open voor een nieuwe relatie. Ze is op zoek naar een ondeugende, stoere man die ook een bescheiden kant heeft. Estefany heeft een excentrieke persoonlijkheid die je zeker niet snel vergeet. 

Esmé

Ook kandidaat nummer drie is het gewend om voor de camera te staan. De 26-jarige Rotterdamse Esmé combineert namelijk haar werk als eventmanager met een carrière als model. Na een lange relatie is ze nu ruim twee jaar vrijgezel en staat ze weer open voor iets serieus. Ze valt op standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn en hoopt tijdens haar avontuur op Temptation Island: Love or Leave een diepe connectie met iemand aan te gaan.

Michelle

Alle spontane en ondernemende mannen opgelet, want de 24-jarige Michelle komt eraan. Deze realityster in spe komt uit een schippersfamilie en is dol op wateren, is vier maanden vrijgezel en heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. De recruiter en ondernemer uit Made kan goed luisteren en adviezen geven; iets wat goed van pas komt tijdens haar avontuur.

Cheyenne 

Over goed luisteren gesproken, laat dat nu ook een goede eigenschap zijn van de 27-jarige Cheyenne. Ze is positief en sociaal ingesteld en houdt dan ook flink van feesten en tennissen. En het belangrijkste van alles: ze is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die met haar een toekomst op wil bouwen.

Fleur

Fleur is met haar 21 jaar misschien de jongste van het stel, maar aan levenservaring geen gebrek. Ze papt immers na diverse relaties niet zomaar met iedereen aan. Dit doet ze pas weer als ze voelt dat iemand de ware kan zijn. Ze is op zoek naar een lange, verzorgde man en vindt het aantrekkelijk als een man tattoos heeft. De spontane en energieke Fleur houdt van dansen en fitnessen, is goed in groepsverband, maar tegelijkertijd ook heel zelfstandig.

Iris

De (bezette) mannen die op zoek zijn naar een stoere vrouw, kunnen altijd terecht bij de 23-jarige Iris. Ze weet haar mannetje namelijk wel te staan. Verder is ze positief, energiek en heel sociaal. Dat laatste is wel handig, want in het dagelijkse leven is ze barvrouw in Vlaardingen. De blondine valt op gezellige en eerlijke mannen met humor. Iris is nu twee jaar vrijgezel en is de ware nog niet tegengekomen, maar misschien gebeurt dat wel op Temptation Island.

Veerle

Tot slot is ook de 27-jarige Brabantse Veerle van de partij. Deze dame is avontuurlijk, gezellig en houdt van een feestje. Ze houdt van motorrijden en sporten en gaat graag naar een festival. De brunette valt op sportieve, atletische mannen die betrouwbaar en sociaal zijn.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Op de 28e verschijnen de eerste twee afleveringen, daarna is er wekelijks een aflevering te zien.

Meer over