'Over en uit'

Slecht nieuws voor kijkers van Prince Charming

26 februari 2024 15:26 | reality | Door Marjolein Vos

© Talpa
Er komt geen nieuw seizoen meer van het programma Prince Charming. Dat meldt mediaverslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf. "Daar wordt geen nieuw seizoen meer van gemaakt, heb ik me laten vertellen."

Na Marvin, Chris en Diego die op zoek mochten naar de liefde in zonnige oorden, komt er nu geen vierde prins die dezelfde kans krijgt op Videoland.

Podcast

In de T kijkt TV, een podcast van De Telegraaf, vraagt Jordi zich af of een van de kandidaten van MAFS niet eerder op mannen valt. Daarop komt Marieke ’t Hart met een suggestie: "Hij moet dus volgend jaar meedoen aan Prince Charming?" Maar dat gaat volgens Jordi dus niet meer gebeuren.

Succes

Voor één van de prinsen liep het avontuur goed af. Marvin moest in de finale kiezen tussen Marnix en Ferdi en koos voor de eerstgenoemde. Maar afgelopen zomer stapte hij in het huwelijksbootje met Ferdi. Of Diego en Cyrano ook nog hun connectie aan het uitzoeken zijn, is niet bekend.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Op 7 maart start wel een andere reality-zoektocht naar de liefde namelijk De Bachelor. Het seizoen met dit keer twee bachelors is vanaf dan wekelijks te zien op Videoland.

Meer over