Het nudistenstel

Solliciteert dit Ik Vertrek-duo naar een eigen realityserie?

10 januari 2023 10:32 | reality | Door Marjolein Vos

© AVROTROS
De Meilandjes, De Scheetjes en Kasteelvrouwe Emmy hebben we na hun deelname aan Ik Vertrek nog geregeld op de buis gezien met hun eigen programma's. En zit daar nu een nieuwe versie aan te komen? Als het aan de kijkers van Ik Vertrek ligt, zou het zomaar kunnen dat nudistenstel Bert en Thomas binnenkort hun eigen realityprogramma heeft.

In Ik Vertrek verruilt het stel Zaandam voor het Spaanse Málaga om daar een paradijs voor nudisten op te zetten. En in de beelden die we zien krijgen is tuinieren en klussen in je blote kont helemaal 2023. 

De kracht 

Net als bij de Meilandjes is de kracht van het stel te vinden in wijn, maar niet alleen daarin. De ware gunfactor en vrolijkheid van het stel, maakt dat de kijkers geïnteresseerd zijn in het wel en wee in Spanje. Daarnaast is er ook bewondering voor de manier waarop ze hun Spaanse droom werkelijkheid laten worden. 

Smullen

Dat de kijkers smullen van het stel, wordt wel duidelijk als de aflevering van zaterdag geweest is en het koppel gisteravond plaatsneemt aan de talkshowtafel bij Jinek. Al is Angela de Jong, die ook aanwezig is, iets minder enthousiast over het idee om de twee een eigen programma te geven. "Ik gun iedereen altijd alles. Bij de Meilandjes heeft het heel goed uitgepakt, maar bij De Scheetjes was het echt een drama. Je moet nog wel echt iets te vertellen hebben, zodat het leuk blijft voor de kijkers. Ik zou er goed over nadenken." Toch zijn de kijkers duidelijk. 

Aanbieding

Volgens Shownieuws ligt er nog geen aanbieding bij Bert en Thomas, maar ze zouden er zeker voor open staan. 

Meer over