Reality

Sonja reageert op vrijwillig vertrek uit Big Brother 2024

22 januari 2024 11:53 | reality | Door Janine van Rooden

© Tom Cornelissen/Rob Jacobs

Sonja was tijdens de eerste liveshow van Big Brother 2024 genomineerd, maar werd niet naar huis gestemd door de kijkers. Toch besloot ze het bekende huis te verlaten. 

Ze reageert nu voor het eerst op haar vrijwillige vertrek.

Liveshow

De eerste liveshow was een spannende strijd tussen de genomineerden: Ashley, Tom en Sonja. Uiteindelijk was het Ashley die de minste stemmen van de kijkers thuis kreeg en het huis moest verlaten.

Sonja mocht dus blijven, maar gaf direct na de uitzending te kennen niet goed in haar vel te zitten. Ze was ontzettend geëmotioneerd en liet haar koffer ingepakt staan. Al snel bleek waarom: ze besloot het huis vrijwillig te verlaten.

Vertrek

Sonja's vertrek kwam als een schok voor de bewoners in het huis, maar ook bij de fans van de realityshow. Ze leek het totdat de liveshow begon namelijk prima naar haar zin te hebben.

"De spanning tijdens de liveshow werd Sonja te veel. Na afloop werd ze door stress overmand en voelde ze zich niet goed. Sonja wil haar gezondheid voorop zetten en heeft daarom besloten vrijwillig het huis te verlaten", liet de Belgische tv-zender Play4 al weten.

Bekijk ook: deze deelnemers hebben Big Brother 2024 inmiddels verlaten

Reactie

Nu heeft Sonja zelf ook van zich laten horen. "Ik wil even iedereen laten weten dat het goed gaat met me. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle steun en lieve berichtjes die ik ontvangen heb", schrijft ze op haar Instagram Stories.

Ook voor alle fans die haar graag in het huis wilden houden door tijdens de liveshow op haar te stemmen heeft ze lieve woorden. "Jullie hebben allemaal een plekje in mijn hart."

Ashley

Nu horen we je denken: is dat dan niet een beetje lullig voor Ashley? Daar hebben de makers van de show al een antwoord op gegeven. Ashley kwam na het vertrek van Sonja namelijk weer terug het huis in, maar is voor aankomende week wel genomineerd. 

Big Brother 2024

Big Brother is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Elke zaterdag is om 20:00 uur de liveshow te zien op dezelfde zender. De livestreams zijn 24/7 te volgen bij Videoland

Meer over