Droom komt uit

Sonny blikt terug op MAFS-avontuur: 'En ze leefden nog lang en gelukkig'

12 mei 2022 10:02 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Na bijna negentien weken vol spanning en romantiek is het hoge woord eruit: Sonny en Dylan uit Married at First Sight zijn nog altijd hotel-de-botel op elkaar. Op Instagram schreeuwt Sonny het dan ook (figuurlijk) van de daken.

Het was voor Sonny en Dylan een avontuur om nooit meer te vergeten

Sonny & Dylan

Op Instagram blikt Sonny nu dan ook terug op het hele gebeuren. "Er waren eens twee vrijgezelle mannen ongeveer 222 km (2,5 uur) van elkaar vandaan die niets van elkaars bestaan afwisten. Zij gaven zich beide op voor een nieuw avontuur, waarin zij blinden gingen trouwen." Van het één kwam het ander en zo volgden de huwelijksreis naar Venetië, het proef samenwonen, het koppelsweekend en uiteindelijk het beslissende moment om getrouwd te blijven. En daar stopte het niet.

Married At First Sight

"Na het hele avontuur genaamd Married at First Sight moesten zij undercover leven en daarin zou eigenlijk pas bepaald worden of het koppel echt bij elkaar zou passen of toch niet."En daar is eigenlijk maar één antwoord op. "Inmiddels zijn de mannen genaamd Sonny en Dylan meer dan 7 maanden getrouwd en gaat het ontzettend goed met ze. De hele wereld kan en mag het nu na de ontknoping dan ook eindelijk weten; Dylan is mijn man", schrijft hij vol trots.

En dat voelt als een droom die is uitgekomen. "Terugkomen op ons eigen Disney sprookje ''En ze leefden nog lang en gelukkig!'' PS. IK HEB EEN MAN." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sonny Monster (@sonnymonster)

Meer over