Nagelbijten

Spannend moment breekt aan in De Bondgenoten: wie moet er nu naar huis?

3 mei 2024 09:45 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Het is op deze vrijdag 3 mei weer billen knijpen voor de kijkers van De Bondgenoten. Tijdens de Knock-Outs wordt namelijk bepaald welk team iemand naar huis zal moeten sturen.

En dat kan spannender worden dan ooit!

Lees ook: Alles over De Bondgenoten 

De Bondgenoten

De afgelopen weken streden de Haaien, Vossen, Slangen en Gieren weer tegen elkaar in diverse spannende opdrachten. Hun doel? Zoveel mogelijk punten verzamelen om niet onderaan de ranglijst te eindigen. De twee teams die aan het einde van de cyclus de minste punten hebben, strijden rechtstreeks tegen elkaar in de eerste knock-out. Het verliezende team moet dan definitief een deelnemer naar huis sturen.

Knock-outs

De teams van De Bondgenoten hebben er dan ook alles aangedaan om dat niet te laten gebeuren, maar voor zowel de Haaien als de Vossen bleken hun inspanningen niet genoeg. Zij zullen het vrijdag dan ook voor de allerlaatste keer tegen elkaar opnemen. Maar dat luidt er toch nog een vraag, want: wiens hoofd ligt er nu echt op het hakblok?

Als we moeten uitgaan op de uitspraken van de teamleden van de Vossen lijkt het duidelijk: Bo en Rick hebben het plan om 'original' Eduardo naar huis te sturen mocht het zover komen. Bij de Haaien is het ingewikkelder: hoewel Nick, Sam en Davey aanvankelijk 'original' Beau wilden wegstemmen, is het de vraag of Sam dit nog steeds steunt als het moment daar is. 

Online reacties

Kijkers waren donderdag bepaald niet blij om te zien hoe Sam zich wel erg makkelijk liet beïnvloeden door Beau. Iets wat ze dan ook niet onder stoelen of banken schoven, zo blijkt wel uit de onderstaande reacties!

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over