Internationaal

Op deze datum is Yvon Jaspers te zien met Boer Zoekt Vrouw Europa

27 maart 2023 14:15 | reality | Door Janine van Rooden

© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Eind vorig jaar werd al bekend dat er een Europese reeks van Boer Zoekt Vrouw in de maak was en nu weten we ook wanneer het op televisie te zien is. 

De populaire zoektocht naar de liefde begint sneller dan je denkt!

Voorstelrondje

Op zondag 9 april 2023 om 20:20 uur is het zover, dan stelt presentator Yvon Jaspers op NPO 1 vijf nieuwe boeren voor. Deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa.

De boeren

Wie de agrariërs zijn blijft natuurlijk nog even een verrassing tot de uitzending. KRO-NCRV maakt al wel bekend dat de boeren in de leeftijd van begin 20 tot in de 60 jaar oud zijn. Waar de een pas een paar jaar geleden zijn boerenbedrijf is gestart zit de ander al van kinds af aan in het vak.

Yvon Jaspers

Yvon vindt het na twaalf seizoenen nog altijd bijzonder om Boer Zoekt Vrouw te maken. "Ik heb bewondering voor ze dat ze hun verhaal, onzekerheid en hoop zo met mij delen. En dat allemaal voor het vinden van de liefde!"

Brieven en mails

De BZV-fans kunnen natuurlijk niet wachten om de boeren te leren kennen, maar ook de landbouwers zelf staan 'te popelen' om zich voor te stellen. "Ze hopen dat na 9 april die ene brief geschreven wordt van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet", aldus Yvon. Vrijgezellen die het warm krijgen van de boeren hebben vanaf 9 april 2023 twee weken de tijd om te reageren via boerzoektvrouw.nl.

Boer Zoekt Vrouw

De boeren die zich straks voorstellen zijn de hele reeks op televisie te zien. Vanaf 3 september 2023 is hun zoektocht naar de liefde weer wekelijks te volgen op NPO 1

Meer over