Terugkeer is nabij

Surprise: Beter Laat Dan Nooit krijgt een derde seizoen bij SBS6

25 mei 2023 10:29 | reality | Door Judith Regeling

© William Rutten
Genoot je in het verleden altijd van het RTL4-programma Beter Laat dan Nooit? Houd je dan maar goed vast. SBS6 onthult vandaag dat ze de komische realityserie in augustus van dit jaar al terug op de buis brengen. 

Wie erin te zien zijn, blijft alleen nog even onbekend.

Beter Laat Dan Nooit

In 2018 en 2020 gingen presentatrice Olcay Gulsen en Katja Schuurman afzonderlijk van elkaar op stap met Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en (de inmiddels overleden) Willibrord Frequin. Voor het derde seizoen zal dat grotendeels niet anders zijn. Ook nu weer gaan er vier 'levende legendes' een onvergetelijke, ontroerende maar vooral hilarische reis maken door mooie landen. Ze reizen een maand lang samen de wereld rond en komen in aanraking met culturen en gebruiken van verschillende landen.

Prachtige locatie

De vorige seizoenen vertrokken de sterren al naar Azië en Midden- en Zuid-Amerika en ook ditmaal staat er een prachtige bestemming op de planning. De legendes zullen namelijk in juni en juli 2023 Zuid-Korea, Cambodja, India en Nepal aandoen. Uiteraard staan ze hier niet alleen voor. Er gaat volgens Talpa een 'sportieve reisleidster' mee die de mannen op de proef stelt.

Hoge verwachtingen

SBS6 heeft er in ieder geval alvast alle vertrouwen in. Ze beloven potentiële salespartners dat er zo'n 780.000 kijkers per aflevering zullen zijn. De vraag is alleen of het derde seizoen op deze zender dat ook gaat halen.

Het derde seizoen van Beter Laat Dan Nooit staat gepland voor augustus 2023 en zal zes weken lang op woensdag te zien zijn. 

Meer over