Na Gaby Blaaser

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette

3 september 2022 00:25 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL blaast The bachelorette nieuw leven in. Model Sylvia Geersen gaat in het tweede seizoen van de Videoland-reeks op zoek naar de ware.

De bachelorette is een spin-off van De bachelor waarin een begerenswaardige bekende vrouw haar keus heeft uit tal van mooie mannelijke aanbidders.

Gaby Blaaser

In 2020 was Gaby Blaaser de eerste bachelorette. Na een lange zoektocht koos de destijds 34-jarige influencer voor de 26-jarige Joey. Het stel leek gelukkig, maar bij de terugblikaflevering werd duidelijk dat de relatie geen stand had gehouden door de fysieke afstand en het leeftijdsverschil. 

Holland's Next Top Model

Nu is het aan de 36-jarige Sylvia Geersen om het avontuur aan te gaan. Op eigen kracht is het de oud-deelnemer van Holland's next top model niet gelukt de ware te vinden. Daarom hoopt ze dat de makers van The bachelorette uitkomst kunnen bieden: "Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden."

Mannen gezocht

De rozen voor de bekende ceremonie liggen al klaar, maar aan wie gaat Sylvia ze uitdelen? De inschrijving voor de casting van de Videolandreeks is geopend, aanmelden kan via videoland.nl/debachelorette.

Meer over