Filmen in volle gang

Talpa bevestigt opnames van nieuw seizoen Massa is Kassa

6 juli 2023 21:52 | reality | Door Tessa Kok

© Talpa
Realityster Peter Gillis is niet meer uit het nieuws weg te denken. Eerder werd al bekend dat hij zijn vakantiepark moet sluiten en ook wordt hij door zijn ex Nicol aangeklaagd wegens meerdere mishandelingen.

En alsof dat nog niet genoeg was, werd vandaag bekend dat de Massa is Kassa-ster vervolgd wordt voor belastingfraude. Ondanks al deze negatieve publiciteit, is het tiende seizoen van Massa is Kassa nog gewoon op primetime te zien. Aanstaande dinsdag is de laatste aflevering van deze reeks.

Opnames in volle gang

En hoewel er flink wat twijfels waren over de komst van een nieuw seizoen, lijkt dat er toch wel echt aan te komen. Talpa lijkt zich weinig aan te trekken van alle dubieuze praktijken van Gillis en heeft bevestigd dat er opnames worden gemaakt voor een nieuwe reeks.

Peter vertelde donderdag tegen RTL Boulevard dat er al een nieuw seizoen wordt gedraaid en dat er volgende week opnames zijn in Italië. "Ja we zijn al volop bezig. We zijn iedere week al volop aan het filmen. We zijn al onderweg naar Italië en daar gaan we nu ook filmen. Dat filmen gaat gewoon allemaal door'', zegt hij erover.

Geen garantie

Ondanks dat de opnames volop bezig zijn, is dat volgens Talpa nog geen garantie voor een nieuw seizoen. ''Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie", zo meldt een woordvoerder.

Of en wanneer het seizoen komt, is dus nog even afwachten.

Meer over