Bijna te zien!

Talpa onthult uitzenddatum Een Jaar Van Je Leven

26 juli 2022 13:35 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
Fans van realityshows moeten gauw hun agenda erbij pakken. Talpa heeft namelijk in hun programmering voor september onthuld wanneer Een Jaar Van Je Leven van start gaat.

En dat duurt niet lang meer: Een Jaar Van Je Leven is vanaf 5 september elke werkdag om 18:30 uur te zien op SBS6.

Een Jaar Van Je Leven

In een tijd waarin de wereld op zijn kop staat en de ene crisis de andere opvolgt, is de behoefte om onszelf overal van af te sluiten groter dan ooit. In deze nieuwe reality gameshow gaan veertig deelnemers precies dat dan ook doen. Hun wereld wordt heel klein, maar de prijs bij de winst is groot: er staat namelijk één miljoen euro op het spel. Maar de vraag blijft nog wel even of dit bedrag ook daadwerkelijk gewonnen wordt.

Eén miljoen euro

Om in hun levensonderhoud te voorzien, krijgen de kandidaten namelijk gedurende de opnameperiode opdrachten waarmee ze geld kunnen verdienen voor de huishoudpot. Is die pot leeg maar wil de groep toch iets bestellen? Dan kúnnen ze de grote prijzenpot aanspreken. Het gevolg is wel dat de uiteindelijke winnaar met een lagere prijs naar huis gaat. 

Langste spelshow ooit

Het belangrijkste van deze volgens Talpa 'langste gameshow ooit'? Samenwerken, onderhandelen, strijden en vooral niet opgeven. Alleen de man of vrouw die het lukt om aan het einde van de rit (en dat is pas na een jaar) nog in het spel te zijn, wint het overgebleven bedrag. 

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18:30 uur te zien op SBS6. 

Meer over