Genieten

Temptation Island: Love or Leave 2023 nu te zien bij Videoland

30 maart 2023 09:00 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Er is goed nieuws voor de fans van het genre reality. De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave 2023 zijn nu te zien bij streamingdienst Videoland.

Uiteraard zijn Kaj Gorgels en Monica Geuze weer van de partij.

Temptation Island: Love or Leave 2023

'Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?' In Temptation Island: Love or Leave 2023 geven diverse stellen elkaar de vrijheid om antwoord te krijgen op die vragen. De partners gaan dan ook als het ware als 'single' het avontuur aan. Gedurende het avontuur mogen ze op date met diverse single mannen en vrouwen om erachter te komen of ze voor elkaar bestemd zijn. De singles heten dan ook geen 'verleiders': zij zijn zelf ook op zoek naar een serieuze relatie. 

Secret koppel

Ook dit seizoen mogen de kijkers weer een boel verrassingen verwachten, zo lichtten de makers eerder al een tipje van de sluier op. Er zal onder meer een 'secret koppel' zijn intrede doen in beide villa's en dat blijft zeker niet onopgemerkt. Voor één koppels creëert dit de kans om vooraf al tijd door te brengen met de single mannen of vrouwen. Of dat ook van invloed is op hun relatie, blijft echter nog even de vraag.

Deelnemers

Nu vraag je je misschien af: wie doen er dan mee? Eerder stelden we al zowel de eerste vier koppels bestaande uit oud-gedienden Evie en Mike, Mitch en TikTok-ster Iris, Miriam en Lester en Joël en Shanta, de vrouwelijke als mannelijke singles aan je voor. 

Koppels uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Koppels uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Wacht dus niet langer: de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave 2023 zijn nu te zien bij Videoland. Daarna volgt er elke donderdag weer een nieuwe.

Meer over