Berichtje!

The Sun: Veertigers en vijftigers op zoek naar de liefde op Love Island

21 juli 2022 09:06 | reality | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Love Island breidt uit met een speciale editie voor veertigers en vijftigers. 'The Sun' schrijft dat de makers van het programma voor een Britse editie op zoek zijn naar meer diepgang dan de originele versie.

Van sporten tot feestjes en van spannende kampvuren tot de hideaway, Love Island verveelt nooit. De vrijgezelle twintigers en dertigers zitten samen in een huis op een bestemming waar de zon schijnt. Ook in de nieuwe versie met ouderen blijft dit concept in stand. Alleen is er weinig te kiezen voor de Islanders, want in dit geval zijn het de kinderen van de deelnemers die de dienst uitmaken en de deelnemers koppelen.

Your Mum, My Dad

Volgens het Britse boulevardblad is de werktitel die gebruikt wordt: Your Mum, My Dad. Het concept is daarmee volop in ontwikkeling en wanneer het daadwerkelijk opgenomen en uitgezonden gaat worden, is niet bekend.

Berichtje

Op dit moment schalt de bekende term 'berichtje!' elke dag door de kamers van Nederland en België. Deze week zagen we al dat Mehti de villa moest verlaten en vorige week kon Kimbery al haar koffers pakken in het huis op Gran Canaria. Van maandag tot en met zaterdag is er een nieuwe aflevering te zien vanaf 20.00 uur op Videoland.

Meer over