Misdaden aangepakt

Thijs Zeeman in november terug met Zeeman Confronteert

23 september 2022 10:42 | reality | Door Judith Regeling

© Shotbysud
Thijs Zeeman en zijn team mogen binnenkort weer op pad om oplichters, stalkers en manipulators aan te pakken. RTL5 geeft Zeeman Confronteert namelijk een gloednieuw seizoen.

Dat blijkt uit de plannen van RTL voor november.

Zeeman Confronteert

In het RTL5-programma Zeeman Confronteert zetten Thijs Zeeman en zijn team alles op alles om Nederlanders die een groot probleem hebben te helpen. Net als voorgaande seizoenen is ook dit keer weer geen probleem te groot: Thijs gaat namelijk opnieuw achter meesteroplichters, manipulators en louche beunhazen aan die andere mensen emotioneel of financieel hebben geruïneerd.

Onverwachte wendingen

Elke aflevering gaat de tv-maker de confrontatie met de dader aan om te zorgen dat hun slachtoffers hun leven weer terugkrijgen. Dit zorgt altijd weer voor onverwachte wendingen en gebeurtenissen: zo ontdekte Thijs vorig seizoen dat iemand zichzelf stalkte en kregen de kijkers enorme sympathie voor 'slachtoffer' Ad

Of er dit jaar ook zoiets spraakmakends gebeurt, valt af te wachten. Zeeman Confronteert is vanaf dinsdag 22 november wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5. 

Meer over