'Helaas moet ik zeggen'

Tim Hofman presenteert nog een seizoen van Over Mijn Lijk

10 juni 2022 13:16 | reality | Door Judith Regeling

© SkyHighTV/BNNVARA
Tim Hofman blijft ook volgend seizoen de presentator van Over Mijn Lijk. Het gezicht van BNNVARA doet namelijk op Instagram een oproepje 'die hij eigenlijk niet wil plaatsen'.

Met de verlenging als presentator streeft hij Valerio Zeno voorbij in het aantal seizoenen. Alleen Patrick Lodiers deed het langer: die schreef vier reeksen op zijn naam.

Over Mijn Lijk

Voor het aankomende seizoen van Over Mijn Lijk zoeken de makers alleen nog één ding: jonge terminale helden. "Inmiddels zijn we - ik moet bijna zeggen 'helaas' - begonnen aan een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk", licht Tim Hofman in de onderstaande video toe. "Wij zoeken nog een aantal mensen die we mogen volgen. Hier komt dus een beetje een gekke oproep. Ben jij tussen de 15 en 35 jaar oud en denk je: 'Ja, dit programma gaat ook over mij, want ik ben uitbehandeld, ik ben terminaal, het einde is op een manier in zicht'. Weet ons dan te vinden."

Aanmelden kan hier of via de DM van Tim Hofman zelf.

Patrick en Kiki

Het afgelopen seizoen van het realityprogramma hakte er bij zowel de makers als de kijkers stevig in. Tim Hofman volgde hierin OML'ers Francis, Kiki, Patrick, Roy, Irene en Jip, die stuk voor stuk nog alles uit het leven willen óf wilden halen. De 33-jarige Patrick en de pas 16-jarige Kiki maakten echter niet meer mee dat de uitzendingen op tv kwamen. Kiki overleed op 14 juli 2021 aan de gevolgen van leverkanker met uitzaaiingen in de longen. Patrick startte op 26 oktober 2020 aan zijn laatste reis 'naar een nieuwe poort in zijn leven'.

Wanneer de nieuwe afleveringen op tv verschijnen, is nog niet bekend. 

Meer over