Big Brother

Tobias onthult saillant detail over Grace

20 maart 2022 16:05 | reality | Door Faye Heijnis

© RTL
Zaterdagavond was de halve finale van Big Brother. Tobias moest het huis verlaten en onthulde daarna een saillant detail over Grace.

Voordat de twee samen echt een stap verder kunnen zetten, 'heeft zij iets dat ze in de buitenwereld op te lossen heeft'.

Big Brother-romance tussen Tobias en Grace 

Kijkers van Big Brother zagen de vonk tussen Tobias en Grace, ofwel 'Gracias', al vroeg overslaan. Hoe zit het nu tussen de twee? "We zijn echt heel goede vrienden en het mag duidelijk zijn dat we elkaar aantrekkelijk vinden en dat we nog wat te bespreken hebben samen", laat Tobias na zijn vertrek in de studio weten. "Maar zij heeft iets dat ze in de buitenwereld op te lossen heeft." 

Een ander

Want wat blijkt: Grace is niet vrijgezel. "Ze zei in het begin dat ze al iemand in de buitenwereld had. Daar ga ik niet tussenkomen. Daar heb ik geen zin in. Ik ben heel blij met de vriendschap. Het is nu gewoon wat het is."

Finale Big Brother 2022

Komende week is de finaleweek van Big Brother met Kristof, Nouchine, Salar en Grace. Dat Kristof finalist is, zorgt voor woede onder kijkers. Ze noemen het 'doorgestoken kaart'. De finale van Big Brother is op zaterdag 26 maart om 20.00 uur live te zien op RTL 5.

Meer over