Gestopt

Toekomst van Familie Gillis: Massa is Kassa in gevaar?

11 april 2024 13:27 | reality | Door Marjolein Vos

© Friso Keuris/Talpa
Peter Gillis stopt als baas van Nederlandse Oostappen vakantieparken. Hij gaat wel door met het beheer van de Belgische parken, die onder een nieuw label doorgaan. Maar wat betekent het voor de toekomst van Familie Gillis: Massa is Kassa?

Peter Gillis maakte donderdag het nieuws over het stoppen zelf bekend.

Honderdste aflevering

Eerder liet Peter Gillis al weten dat ze misschien zelf al wilden stoppen met de realityprogramma. En de laatste aflevering van dit seizoen is de honderdste aflevering, mogelijk is het verhaal van de Familie Gillis dan rond? Het definitieve oordeel is nog niet gevallen, maar de kans is er dat we met het laatste seizoen bezig zijn. 

Vergunningen

Het nieuws over de parken van Peter stapelde zich de afgelopen tijd op. Zo raakte hij de horecavergunning op een aantal parken kwijt en hij kreeg geen exploitatievergunning voor het park Prinsenmeer in het Noord-Brabantse Ommel. Zelf zegt hij dat hij daardoor tot de 'pijnlijke' beslissing is gekomen om afstand te doen van de Nederlandse parken. Het onroerend goed op de locaties blijft wel in handen van Peter.

Nieuwe baas

De naam Oostappen vakantieparken blijft voor de Nederlandse parken wel hetzelfde en ook blijven de medewerkers gewoon werken, maar dan onder een nieuwe baas. "Voor mij is het belangrijkste dat medewerkers op mijn parken en het hoofdkantoor kunnen blijven werken en de loyale gasten terug kunnen blijven komen voor een betaalbare vakantie. Met pijn in het hart draag ik de exploitatie over."

Meer over