Nog lang niet ten einde!

Tooske Ragas wordt de vaste vervanger van Jan Versteegh in De Bondgenoten

23 april 2024 09:11 | reality | Door Judith Regeling

© William Rutten
De bewoners van De Bondgenoten zullen binnenkort bezoek krijgen van Tooske Ragas. De Shownieuws-presentatrice is namelijk aangesteld als de vaste vervanger van Jan Versteegh.

Een leuke nieuwe tv-klus dus! 

Tooske Ragas

Bij het presenteren van een regulier programma investeer je vaak een paar weken intensief werk om daarna weer te kunnen genieten van wat vrije tijd. Maar voor Jan Versteegh, die sinds oktober 2023 betrokken is bij De Bondgenoten, ziet dat er anders uit. De afgelopen weken heeft hij zo'n vijf à zes dagen per week besteed aan het bedenken van uitdagingen en het filmen in en rondom de loods met de huidige bewoners.

Natuurlijk heeft ook hij recht op vakantie. Daarom neemt Tooske begin mei gedurende twee weken de presentatie over. En dat is niet alles. Ook in de zomermaanden zal Tooske regelmatig de presentatie op zich nemen.


De Bondgenoten

Heb je nu de hype rond De Bondgenoten helemaal gemist? Dan praten we je uiteraard nog even bij. In deze realityshow nemen zestien bewoners hun intrek in een loods. Maandelijks start het programma weer opnieuw met een ceremoniële aftrap waarbij de deelnemers zich verdelen over vier teams: de Haaien, Slangen, Gieren en Vossen. Gedurende die maand leven, eten, beslissen en spelen ze gezamenlijk om punten te verdienen en zo het best presterende team worden.

Elke maand worden twee deelnemers geëlimineerd: de winnaar van de maand gaat naar huis met een ton, het lid van het slechtst presterende team moet met lege handen de loods verlaten. Ook nemen er weleens mensen vrijwillig afscheid. In zes maanden tijd zijn er dan ook al 21 mensen vertrokken.

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over