Katsjing!

Tyron vertrekt per direct uit Big Brother met een grote zak geld

2 april 2024 13:50 | reality | Door Janine van Rooden

© Tom Cornelissen/Rob Jacobs

Tyron heeft een flinke som geld uit de jackpot van Big Brother 2024 gehaald en is daarmee per direct vertrokken uit de realityshow.

Houdoe en bedankt!

Big Brother

Tijdens een spel werden de bewoners één voor één naar de dagboekkamer gestuurd waar ze een royaal aanbod kregen: vertrekken met 15.000 euro uit de jackpot. Zodra één van de kandidaten dit voorstel had geaccepteerd kwam het voor de andere deelnemers te vervallen.

Tyron

De bewoners stuurden Tyron als eerste naar de dagboekkamer, omdat ze goede hoop hadden dat hij geen geld uit de pot zou halen. Dat was echter totaal verkeerd ingeschat. Na een pittige week waarbij het gemis naar huis zo groot was besloot hij om gelijk op het aanbod in te gaan. Tyron vertrok via de achterdeur met een cheque van 15.000 euro.

Bekijk ook: alles over Big Brother

Jackpot

De andere kandidaten werden vervolgens ook naar de dagboekkamer geroepen, maar kregen daar geen gul voorstel meer, waardoor iedereen eigenlijk al wist dat Tyron met het geld was vertrokken. Dit werd een tijdje later ook bevestigd door de alwetende stem van Big Brother die de deelnemers vertelde dat Tyron zonder afscheid te nemen met zijn zak geld moest vertrekken. Randy en Alice waren kapot van het plotselinge vertrek van hun beste vriend.

Randy & Alice treuren om het vertrek van Tyron
Randy & Alice treuren om het vertrek van Tyron

De jackpot die uiteindelijk bestemd is voor de winnaar van de realityshow staat nu op 53.416 euro. Dat is het laagste bedrag sinds de realityshow in 2021 weer op de buis kwam. 

Wanneer is Big Brother 2024 te zien?

Big Brother is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Elke zaterdag is om 20:00 uur de liveshow te zien op dezelfde zender en streamingdienst. De livestreams zijn 24/7 te volgen bij Videoland

Meer over