Yes!

Op deze datum is B&B Vol Liefde 2024 dan eindelijk te zien

24 mei 2024 09:35 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
De zomer is nu echt in aantocht en dat kan maar één ding betekenen: een nieuwe seizoen B&B Vol Liefde. RTL onthult zojuist wanneer we weer kunnen genieten van onze favoriete realityshow.

Hopelijk ben je er (bijna) klaar voor! 

Lees ook: Dit weten we al over B&B Vol Liefde 2024 

B&B Vol Liefde

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we massaal meeleefden met de romantische avonturen van Debbie, Bram, Joy, Walter, Leendert, Marian, Martijn en Petri in B&B Vol Liefde. Wekenlang zagen we hoe deze bed & breakfast-houders probeerden om zowel de poorten van hun stulpjes als de deuren van hun hart te openen voor diverse potentiële liefdes. Dat ging uiteraard met wisselende resultaten: aan het einde van de seizoen bleken enkel Debbie en Joy nog gelukkig met hun partners.

Deelnemers B&B Vol Liefde

Of dat romantische succes straks ook is weggelegd voor de nieuwe lading deelnemers, blijft vooralsnog de vraag. Wel weten we al even welke B&B-eigenaren op zoek gaan naar de liefde. Dat zijn onder meer de 71-jarige Henriëtte uit Italië, de pas 35-jarige Mike uit Spanje, Anja (70), Arno (46), Suzanne (58) en Thijz (64) uit Frankrijk en de 57-jarige Robert Jan. Die laatste haalt zijn matches naar Schotland.

Wanneer is B&B Vol Liefde 2024 te zien?

Pak je agenda er maar gauw bij, want RTL bracht zojuist goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs, want in tegenstelling tot vorig jaar kunnen we dit jaar niet zeven maar wel negen weken genieten van onze favoriete realityshow.

De nieuwe afleveringen van B&B Vol Liefde zullen vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien zijn op RTL4. Ook kijk je vanaf dat moment diverse afleveringen vooruit op Videoland. Op 11 juli trapt Art Rooijakkers overigens het seizoen al af met B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?, waarin hij langsgaat bij diverse oud-deelnemers.

Meer over