Schrikken

Noodlot sloeg toe bij Dennis en Jelle na Ik Vertrek-aflevering

6 augustus 2023 12:15 | reality | Door Faye Heijnis

© AVROTROS
Ook in de herhaling is er veel belangstelling voor het Ik Vertrek-avontuur van Dennis en Jelle. Hoe gaat het nu, ruim een half jaar na de uitzending, met de heren en hun Franse camping?  

Het koppel laat weten dat het 'très, très bien' gaat met camping La Santoire, maar dat het noodlot na de opnames en uitzending van Ik Vertrek is toegeslagen. 

Schokkende update van Dennis en Jelle uit Ik Vertrek 

"Halverwege de lente schrokken we wakker van onze hond Max die werd getroffen door een herseninfarct", vertellen Dennis en Jelle in een update op de site van AVROTROS. "Hij is gelukkig door het oog van de naald gekropen en dus mag onze trouwe viervoeter net als Funky, de poes, nog even bij ons zijn." Maar dat was nog niet alles.

Gevaarlijk dak

"Bijna net zo schokkend was het toen er een enorme leisteen van het dak af kwam denderen", vervolgen de mannen, die het onveilige dak prioriteit willen geven. Dat werpt alleen een grote uitdaging voor ze op. "Er is hier namelijk geen vakman te vinden die een wachtlijst van minder dan twee jaar heeft!" 

Camping van Dennis en Jelle uit Ik Vertrek 

Gelukkig is de camping in het gehucht Saint Bonnet de Conda verder een succes. Dennis en Jelle maken lange dagen. "Toch staan we er samen veel relaxter in dan tijdens ons eerste seizoen. Toen kwamen we net uit een maandenlange renovatie en vervolgens hebben we onze hele batterij tijdens dat hoogseizoen tot de laatste druppel leeggemaakt. Pas achteraf hebben we ons gerealiseerd dat emigreren ongekend ingrijpend is en heel veel energie kost." 

Meer over